Rólam  |   RSS  |   Kapcsolat  |   Belépés

Eltört...

írta: Dave | 2010. július 08. @ 21:06 | Kategória: Bike
A mai nap bringáztam a belvárosban Ferivel és Gergiccel. Nem voltunk túl sokat, legalábbis én nem mert egy akasztás alkalmával valami megváltozott a biciklimen. Ahogy lejöttem a falról azt éreztem hogy nem fordul el a kormány. Eleve szorult kicsit de most alig akart megmozdulni. Ahogy néztem előrefelé feltűnt hogy a szokásosnál többet látok a kerékből. Tehát kihajlott a villám. Már tudtam mi a helyzet mivel ezekre a villákra nem jellemző hogy hajlanának. 4 ugrálásban gazdag év után elfáradt szeretett Zoo! villám. A nyak része majdnem körbe repedt ahogy az a képeken is látszik. Szerencsére időben feltűnt a dolog. Az igazság az hogy csoda hogy ennyi időt bírt. Most egy darabig nem lesz nagy bringám úgy érzem.

Zoo! villa Zoo! villa Zoo! villa Zoo! villa Zoo! villa Zoo! villa Zoo! villa

tags: trial, btm

Kommentek

1

Hát ja, sajnos előfordul. Amúgy csak kapásból, két ehhez hasonló nyak nélküli villám van itthon. Kéne kezdeni már velük valamit. Pár éve rajzoltam is hozzá nyakat, de nem jutottam el az esztergályosig, sőt még anyagot se vettem hozzá. Mi se sokat bringáztunk utána, mert defekteltem. Már megint...

2

Kell kerítenünk egy olyan szakembert aki kifúrja/kimarja nekünk a maradékot a villa alsó részéből. A nyakat azt simán le tudjuk esztergáltatni csak jó anyag kell hozzá. Ha ezek meg vannak akkor már csak vissza kell hegeszteni de én azt már nem szívesen használnám max tekerősbe.

Szólj hozzá!

Emotikonok

:@
:')
:(
:D
:*
:)
:P
8-)
;-)

Speciális karakterek

[:apple:]
[:cmd:]
[:ctrl:]
[:alt:]
[:shift:]
[:L_delete:]
[:R_delete:]
[:space:]
[:tab:]
[:up:]
[:down:]
[:escape:]

Formázás

félkövér[b]félkövér[/b]
dőlt[i]dőlt[/i]
aláhúzott[u]aláhúzott[/u]
áthúzott[s]áthúzott[/s]
link[url=link]szöveg[/url]