Rólam  |   RSS  |   Kapcsolat  |   Belépés

Gyöngyös biketrial.hu kupa

írta: Dave | 2010. szeptember 28. @ 00:46 | Kategória: Bike
A múlt hétvégén Dani, Gergic, Lac és én ellátogattunk a biketrial.hu kupasorozat utolsó állomására Gyöngyösre. Utazásunkat Zsolti szponzorálta amit ezúton is nagyon szépen köszönünk.
A helyszín a belvárosban volt a főutcán ami egy kellemes hangulatot adott a versenynek. A pályák olyannyira szépen voltak megcsinálva hogy egyes elemek hazavitelét terveztük. Simán külföldi színvonalú volt a rendezvény. Mindenki a Grazban rendezett versenyekhez hasonlította amivel én is egyetértek.

Gergic csúsztat Gergic a raklapokon Gergic egy fagerendán távugrás előtt

Ami szekciók kialakításában nagyon nehéz versenyrendezés szempontjából az az hogy minden kategóriában a pályák nehézsége megfelelő legyen. Ne legyen túl könnyű mert akkor mindenki nullázza de ne legyen túl nehéz sem mert akkor mindenki a maximális hibapont közelében fog járni. Itt ezzel nem volt gond, teljesíthetőek voltak a szekciók, megfelelő nehézségűek és nem utolsó sorban látványosak is. Talán annyi hogy pár pálya egy hatalmas ugrással (10-11 raklap) kezdődött és aki ezt nem tudta beadni az nem is érinthette a pálya többi elemét.
Amíg vártuk a junior kategória kezdését addig szétnéztünk a környéken a városban. Nem sok mindent találtunk de pár perc bringázás után egy sikertelen és nem túl nagy ugrás következtében leszakadt a hátsó fékbetétem. Nagyon örültünk ennek a nemvárt eseménynek de a problémát sikeresen orvosoltuk.

Gergic a fagerendákon Gergicet támogatjuk a pálya széléről

A versenyen csak Gergic indult mi csak támogattuk őt a pálya széléről. Nem ment túl jól, alap magasságokkal problémák voltak de mentségére szolgáljon, keveset járunk versenyre. Szerintem rosszul választotta meg a technikákat. Ennek ellenére junior kategóriában 4. helyezést ért el.
Az elit és super elit kategória versenyét végignéztük majd bringáztunk azon amin már lehetett.
Nagyon jó verseny volt, jól éreztük magunkat, reméljük több hasonló színvonalú rendezvény lesz itthon a jövőben.

Kommentek

Szólj hozzá!

Emotikonok

:@
:')
:(
:D
:*
:)
:P
8-)
;-)

Speciális karakterek

[:apple:]
[:cmd:]
[:ctrl:]
[:alt:]
[:shift:]
[:L_delete:]
[:R_delete:]
[:space:]
[:tab:]
[:up:]
[:down:]
[:escape:]

Formázás

félkövér[b]félkövér[/b]
dőlt[i]dőlt[/i]
aláhúzott[u]aláhúzott[/u]
áthúzott[s]áthúzott[/s]
link[url=link]szöveg[/url]